woensdag 1 oktober 2014

Wishlist Woensdag: Found My Animal


Kleur de dag met de prachtige hondenleibanden en- halsbanden van Found My Animal! Toen ik deze beauties tegen kwam, ging mijn hart spontaan een tikje sneller slaan. Het moeilijkste wordt kiezen... Hoewel, heel erg in de verte komt Kerst er al aan, toch?
t

Gerecycleerd scheepstouw. Wie had gedacht dat dit zo'n mooie kunstwerkjes zou kunnen opleveren? De producten van Found My Animal worden met de hand gemaakt door vaklui die door de crisis zonder werk kwamen te zitten. Je kan er dus op rekenen dat je een stevig staaltje vakmanschap in huis krijgt.

Ze hebben allerlei gave hebbedingetjes: halsbanden met of zonder (restjes) leder, egaal of met ombré-effect, harnasjes, jachtlijntjes, gewone lijntjes, verstelbare lijntjes, draagtassen, poepzak-houders, een kussen, opvouwbare drinkenbakjes en geweldige charms voor aan de halsband of aan de riem. Ze hebben zelfs een springtouw!


 Keuzes, keuzes, keuzes...

 Dat kompasje!

 Ge-wel-di-ge kleurtjes!
 
 
Buiten het feit dat deze producten al helemaal fantastisch zijn omdat ze van gerecycleerde materialen worden gemaakt en dat ze bijdragen aan het behoud van een bijzonder staaltje vakmanschap, draagt Found My Animal ook nog eens bij aan hondenwelzijn door adoptie te promoten en op regelmatige basis bijdragen te leveren aan opvangcentra.
 
Need I say more? Deze hoort gewoon op je wishlist, aan de kapstok en onder de boom voor een mede-hondenvriend (en baas)!
 
Voor meer info klik je hier


Geen opmerkingen:

Een reactie posten